Страница 1 из 11
GTA Форумы » GTA 5 » Общение и обсуждение » Обсуждение Графики и возможностей GTA V (grand theft auto v - grafics and physics and haracteristics)
Обсуждение Графики и возможностей GTA V
WindowsRacerДата: 28.08.2012 | Сообщение # 1
Группа: VIP
Сообщений: 110
Статус: Offline
Все мы "Задроты" серии игр Grand Theft Auto знаем что скоро приплыв новой волны супер графики и миссий.
Rock Star Games (R*) создает новую игру с ошеломлительной графикой...
Я обнаружил сходство графики в играх которые будут выпускаться в 2012 году, а именно осенью (NFS MW2, GTA V и возможно сходство с WOT 0.8.0(немножко абсурдно, но все же есть возможность))(Скрины и Видео будут добавлены)
Также рокстаровцы радуют нас своими красочными скриншотами которые вы можете увидеть в наших новостях и фотоальбомах
Начнем же обсуждать графику игр(ы)
 

WindowsRacerДата: 28.08.2012 | Сообщение # 2
Группа: VIP
Сообщений: 110
Статус: Offline
[blink]Цытирую свой комментарий...[/blink]
Не удивили xD
Такую графу уже гамал, на макс. настройках в SR3, но интересней с enbseries
Там вроде еще баг будет с отражением на авто, что то по типу артефактов)
Им еще надо .dds формат текстур доделать, так как в далике размытие плохое (видно по вертолету)

Ну и сразу же понятно что точно такая же гафика будет в NFWMW2 (Посмотрите трейлер, отражения и тени и даже текстуры почти одинаковые)
По моделям авто видно типа скрестили SA + IV + III (LC)
Перед ментовской тачки похож на ментовозку из VC, вертолет III, инфермус просто сконвенчен из IV

Увидел в природе что то похожее на TESV
Графика GTA V порадует нас, но все мы уже видели в хитах 2011 - 12 годов...

P.S Откудато сходство с DRIVER San Francisko, так что есть возможность что у тех у кого пошел драйвер на макс./сред. настройка то пойдет и GTA V на низких


Сообщение отредактировал WindowsRacer - Вторник, 28.08.2012, 08:57
 

AdminДата: 28.08.2012 | Сообщение # 3
Создатель сайта
Группа: Главный администратор
Сообщений: 763
Статус: Offline
Так о графике судить нельзя. Вот взять например игры Сан Андреас и NFS Underground 2:

У NFS U2 графика в десятки раз лучше, чем у Сан Андреас, но видео-карта нужна на 64 мб
а для Сан Андреас, минимум 128 мб, хоть графика мега квадратная.
 

ГостьДата: 01.09.2012 | Сообщение # 4
Группа: Гость

тваю мать нихера себе требование ,а на windows xp пойдёт,я просто надеюсь что Это отпичатка. Но тем немение будущее ждать gta 5
 

AdminДата: 19.12.2012 | Сообщение # 5
Создатель сайта
Группа: Главный администратор
Сообщений: 763
Статус: Offline
Гость, сколько же раз можно повторять??? Это ПРЕДПОЛАГАЕМЫЕ ТРЕБОВАНИЯ! Официально их еще никто не оглашал.
 

DouglasBahДата: 07.03.2017 | Сообщение # 6
Группа: Пользователь
Сообщений: 36
Статус: Offline
111
 

DouglasBahДата: 07.03.2017 | Сообщение # 7
Группа: Пользователь
Сообщений: 36
Статус: Offline
п»їReacИ›ie rapidДѓ - tehnologie modernДѓ Г®n situaИ›ii de urgenИ›Дѓ la aeroport
http://www.hutsystem.ro/images/autorizatie1.jpg [/ img -
http://www.videosecurity.md/ - camere de supraveghere Г®n aer liber
[Em - Sursa: SoluИ›ii Hi-Tech Security [/ em -

ГЋn situaИ›ii de forИ›Дѓ majorДѓ necesitДѓ sportul de acИ›iune, profesionale И™i asupra capacitДѓИ›ii, usmotritelnye, mai ales Г®n cazul Г®n care zona de dezastru - un loc de Г®nghesuirii semnificativ de pasageri.

Acest lucru este deosebit de acutДѓ Г®n aeroporturi, nu numai din cauza volumului semnificativ de trafic, И™i ca urmare, nu atГўt de mult timp Г®n urmДѓ evenimentele care au crescut pГўnДѓ la un nivel maxim de anxietate a pasagerilor Г®mpotriva pericolelor terorismului. ГЋn ciuda faptului cДѓ pe teren luate de mДѓsurile moderne de securitate Г®mpotriva acestui pericol, reduce la minimum posibilitatea unui act terorist, acest lucru nu poate fi ignorat. Hipersensibilitate la pericolele posibile creИ™te И™ansele de panicДѓ Г®n caz de urgenИ›Дѓ, И™i de panicДѓ trebuie evitatДѓ cu orice preИ›. Din cauza ameninИ›Дѓrii Г®n sistemele de alarmДѓ moderne amestecate viteza de rДѓspuns И™i ascunse de la terИ›e pДѓrИ›i de notificare de urgenИ›Дѓ autorizate sДѓ ia decizii cu privire la griji de personal. ExistДѓ o alertДѓ de voce generalДѓ, explicГўnd corect acИ›iunile pe care trebuie sДѓ faceИ›i fiecare, astfel Г®ncГўt sДѓ nu fie o ameninИ›are pe drum. Dar, Г®n unele cazuri, cum ar fi detectarea activitДѓИ›ilor infracИ›ionale pe teren, alarma se transmite numai personalului de securitate pentru sistemul de paginare individuale. Acest lucru le permite sДѓ reacИ›ioneze la pericol И™i sДѓ-l elimine, Г®n cele mai multe cazuri, nici mДѓcar nu pune pasagerii conИ™tienИ›i de faptul cДѓ existДѓ ceva non-standard.

Nici una dintre aceste abordări nu ar trebui să difere de noutate, dar ultima generație de sisteme de securitate, notificare de alarmă și de alarmă de evacuare a le vinde mult mai mult. Și anume, dezvoltarea recentă, cea mai mare parte realizat cu ajutorul tehnologiei digitale crește în mod semnificativ eficiența intervențiilor.

Supravegherea video devine digital

De observare folosind televiziune cu circuit Г®nchis - partea principalДѓ a cel puИ›in o parte de securitate, dar problema de a instala sute de camere CCTV Г®n clДѓdirea terminalului И™i Г®n afara este cДѓ cineva trebuie sДѓ, pe baza privirii constante a ajuns cu imaginile lor. digital design moderne, dar poate ajuta aici, oferind o mare cantitate de soluИ›ii tehnice superioare CCTV Г®n ceea ce priveИ™te componentele utilizate Г®n sistemele de supraveghere video.

Și anume, în domeniul supravegherii video a devenit ideea obișnuită că dezvoltarea viitoare a CCTV va merge pe calea sistemelor digitale bazate pe a devenit un protocol internațional standard de Internet (IP). În ciuda faptului că într-o anumită perioadă de timp este încă nevoie de analogice și hibride (care combină de procesare a semnalului analogic și digital) sisteme în următorii 10 ani, ne putem aștepta la victoria completă și definitivă a revoluției digitale. În anticiparea acestui fapt, mulți furnizori de sisteme s-au făcut deja investiții în tehnologii digitale, produse și sisteme, protocol bazat pe IP. Odată cu utilizarea unor astfel de sisteme de camere, dispozitive de informare, tulburări ale sistemului de livrare a semnalului și o notificare publică integrate într-o rețea locală, să-i dea propriile sale și capacitatea de IP-uri de a revizui și de gestionare dintr-o locație centrală.

Pentru modurile de realizare ale compuИ™ilor pot fi aplicate fasciculului de cabluri Ethernet LAN existente, precum И™i formarea mediului de reИ›ea intrДѓ Г®n vigoare principiul plug-and-play, ceea ce Г®nseamnДѓ cДѓ dispozitivul acceptДѓ IP-protocol poate fi conectat cu uИ™urinИ›Дѓ la sistem sau scos din ea. ГЋn plus, aplicaИ›ia IP vДѓ permite sДѓ utilizaИ›i funcИ›iile mentale ale camerelor, de la bun Г®nceput este o detectare a miИ™cДѓrii convenИ›ionale, precum И™i momentul adevДѓrului a crescut pГўnДѓ la analiza imaginii video.

Gestiona aceste sisteme sunt, de asemenea, relativ uИ™or - este soluИ›ii de gestionare a reИ›elei sverhtehnologichny proiectate, care acum sunt aproape complet specifice pentru software-ul, oferind informaИ›ii И™i personalizate, Г®n conformitate cu regulamentul Г®nseamnДѓ cДѓ utilizatorul are nevoie de toate funcИ›iile sistemelor de securitate IP-TV, susИ›inГўnd un numДѓr foarte mare de camere И™i monitoare. Acest sistem este integrat cu echipamentul periferic existent, cum ar fi camerele cu dom И™i monitoare analogice, И™i se conecteazДѓ interiorul gama epuizabilДѓ de caracteristici И™i cele mai Г®nalte caracteristici tehnice, oferind operatorilor un control complet al tuturor funcИ›iilor sistemului, prin utilizarea unui mouse obiИ™nuit.

Mai mult decГўt atГўt, vizualizarea imaginilor de la camerele de luat vederi nu mai este o problemДѓ cu apariИ›ia unor sisteme moderne de transmisie video / video digitale. Ultimul spectacol pe piaИ›Дѓ a unor produse capabile de prelucrare de la opt fluxuri video dual, comprimat utilizГўnd metoda MPEG-4. Pe de imagine LAN de date sunt transmise cДѓtre staИ›ia de comandДѓ, Г®n cazul Г®n care imaginile sunt vizualizate pe o matrice Multiscreen monitoare, fiecare dintre acestea prezinta video care provin din mai multe camere. Ferestre monitorizeazДѓ Г®n mod constant de comutare Г®ntre obiecte de observaИ›ie, pentru a asigura o monitorizare constantДѓ Г®n timp real. Cu medii de stocare integrat (unitДѓИ›i de hard disk), oricare dintre DVR-ul poate Г®nregistra video neГ®ncetat pentru, sДѓ zicem, 30 de zile - Г®n funcИ›ie de criteriile И™i punerea Г®n aplicare a unei dimensiuni de matrice de discuri.

ГЋn cazul sistemelor, protocolul de Г®nregistrare a imaginilor bazate pe IP a devenit posibil sДѓ se utilizeze ambele soluИ›ii de stocare, implementat cu ajutorul NVR (NVR) - soluИ›ie software pur, care funcИ›ioneazДѓ pe platforme standard cu serverul mentale echipate cu o serie de unitate de mare capacitate. NVR normal poate Г®nregistra video cu cel puИ›in un aparat de fotografiat, la orice distanИ›Дѓ, reda fiИ™iere video И™i audio pe orice calculator la distanИ›Дѓ И™i sДѓ fie capabil de a Г®nregistra pГўnДѓ la 64 de canale video.

Ping, uita-te atent, asculta

Camerele de luat vederi Г®n ultimii ani a fost supus, de asemenea transformДѓri evolutive katigorichnye. Noile camere sunt atraИ™i de faptul cДѓ aparatul poate detecta un comportament neobiИ™nuit sau suspect de obiecte de observare sau automat raportate la postul de control asupra tentativelor de acces la zonele cu acces limitat. Multe camere includ functii mentale avansate, amelioreazДѓ Г®n mod semnificativ operatorii sunt Г®n monitorizarea taxei. Printre aceste caracteristici sunt disponibile И™i urmДѓrirea automatДѓ a obiectelor Г®n miИ™care atunci cГўnd camera este nu numai detecteazДѓ miИ™carea Г®n cadru, И™i furnizeazДѓ perturbarea semnal, И™i mДѓreИ™te imaginea Г®n miИ™care de obiect, ca urmare a miИ™cДѓrii sale fiecare cu ajutorul poziИ›ionerului built-in. Acest lucru lasДѓ operatorul sДѓ nu se concentreze asupra procedurilor tehnice, И™i pentru a rДѓspunde situaИ›iei, de exemplu - privind notificarea serviciilor critice.

Care oferДѓ posibilitatea de a pozitionare super-rapid, modern, cupola gestionat uimitor cu facilitДѓИ›i de urmДѓrire И™i revizuirea sДѓlilor И™i a pasajelor de la aeroporturi. zonele cu probleme potentiale - cum ar fi zona de bagaje al operaИ›iilor, punctul de vedere mai bine prin mai multe camere fixe, susИ›inute de una sau mai multe camere de tip dom pentru vizualizare periferice. camere fixe au demnitate Г®n pДѓrИ›i ale stabilitДѓИ›ii imaginii И™i o mare selecИ›ie de lentile, care permite selectarea specificaИ›iilor, conform obiectului de observaИ›ie.

Sistemele de avertizare critice И™i de evacuare sunt, de asemenea, devin digitale.

Depunerea de mesagerie vocalДѓ este esenИ›ialДѓ pentru a asigura evacuarea vie si nepericuloase a pasagerilor Г®n caz de urgenИ›Дѓ. De exemplu, dat fiind cДѓ o evacuare pe etape poate fi asiguratДѓ pentru a evita zdrobi, sau instruirea pasagerilor, dacДѓ sДѓ ia bagajele cu ei - Г®n cazul riscului de explozie este acceptabil, iar dupДѓ detectarea unui incendiu - nu este. Pentru a asigura nivelul adecvat de performanИ›Дѓ stabilite la sistemul de difuzoare aeroportului И™i un sistem de alertДѓ criticДѓ trebuie sДѓ ofere o calitate excepИ›ionalДѓ И™i fiabilitate a traducerii. Mesajele vocale trebuie sДѓ fie lizibile, chiar И™i Г®n zonele cu cele mai ridicate niveluri de zgomot, cum ar fi terminalele pentru bagaje. Sistemul trebuie sДѓ fie supravegheaИ›i Г®n permanenИ›Дѓ pentru a asigura funcИ›ionalitatea Г®n cazul unei situaИ›ii de urgenИ›Дѓ. Dezvoltarea unor sisteme de avertizare И™i de evacuare critice recente Г®ndeplinesc toate aceste cerinИ›e, inclusiv compatibilitatea bandДѓ practic nelimitatДѓ, И™i multiple cu reИ›elele, un nivel ridicat de proprietДѓИ›i ale sunetului furnizate de procesare a semnalului digital.

În timp ce sistemul de mesagerie vocală mai complex pentru a afla cum de a preveni panica în situații de forță majoră în piață este un sistem mai avansat de notificări individuale, ceea ce duce la apariția unei noi clase de dispozitive, oferind securitate individuale (pagere și dispozitive de securitate cu caracter personal) și pot fi integrate cu sistemele de CCTV, adresa publică și sisteme de alarmă de incendiu. În caz de amenințare la adresa angajaților la aeroport poate apăsa butonul de alarmă de pe alertele individuale ale dispozitivului pentru a furniza servicii de securitate de alertă și imediat porniți aparatul cel mai apropiat de locul de acțiune un aparat de fotografiat la subiectul regimului detaliat de monitorizare. Și, în caz de incendiu, noua interfață de management, care este conectat panouri de comandă de alarmă de incendiu, butoane de alarmă individuale și standard intern DECT rețea de telefonie, permite rapid și ușor de gestionat pentru a răspunde la o alarmă de incendiu și de a reduce riscul de panică, oferind un tulburări de semnal liniștit, care conține informații cu privire la o locație clară a vetrei foc, la pagere sau DECT-telefon în avans a anumitor categorii de angajați.

Ca И™i Г®nainte, forma cea mai benignДѓ a transportului

AfirmaИ›ia banalДѓ cДѓ transportul aerian este la sol mult mai sigurДѓ, chiar И™i Г®n ciuda recentelor acИ›iuni deИ›ine acum adevДѓrate atГўt mai mult. ГЋn primul rГўnd, este vorba de succesul producДѓtorilor de aeronave viitoare, dar mult se face pentru dezvoltarea serviciilor bazate pe terenuri - o metodДѓ de creИ™tere a securitДѓИ›ii aeroporturilor, inclusiv prin eforturile producДѓtorilor de sisteme de securitate utilizГўnd cele mai recente realizДѓri ale tehnologiei pentru a oferi atГўt un nivel ridicat de siguranИ›Дѓ pentru pasageri cГўt posibil.

7745
 

JosephwalpДата: 29.03.2017 | Сообщение # 8
Группа: Пользователь
Сообщений: 19
Статус: Offline
Кухня Омега черно-белый
 

JosephwalpДата: 29.03.2017 | Сообщение # 9
Группа: Пользователь
Сообщений: 19
Статус: Offline
Кухня Омега черно-белый
 

GTA Форумы » GTA 5 » Общение и обсуждение » Обсуждение Графики и возможностей GTA V (grand theft auto v - grafics and physics and haracteristics)
Страница 1 из 11
Поиск:
!ЧТОБЫ ДОБАВИТЬ СООБЩЕНИЕ, ЗАРЕГИСТРИРУЙТЕСЬ ИЛИ ВОЙДИТЕ ПОД СВОИМ ЛОГИНОМ
РЕГИСТРАЦИЯ ОЧЕНЬ ПРОСТАЯ И ЗАЙМЕТ У ВАС 30 СЕКУНД!