Назад » » 2023 » Грудень » 19

Місто та місцевість в GTA 6

Основним містом у GTA VI буде відоме багатьом та улюблене фанатами серії Вайс-Сіті (Vice City). Воно виконане у яскравих тонах з лазурними пляжами, гігантськими хмарочосами і широкими автострадами. Вночі місто перетворюється на світ неонових вогнів, приховуючи в собі небезпеки та таємниці злочинного світу. Ми зібрали для вас всю інформацію про Вайс-Сіті, яка доступна на цей момент, щоб ви могли дізнатися більше про це унікальне та багатогранне місто у Grand Theft Auto 6.

 

Леоніда — Флорида (Leonida — Florida)



Міст автомагістраль в GTA 6


Уявний штат Леоніда, схожий на Флориду, буде представлений як місце з тропічним кліматом, багатою зеленню, пляжами та болотами — саме це ми бачили в першому трейлері гри. Також воно буде містити елементи, характерні для Флориди, такі як пальми та тропічні ліси.
 
Болотиста місцевість в GTA 6
 

Так само, як Флорида відома своїми туристичними атракціями, включаючи "Діснейленд" та численні пляжі, Леоніда навряд чи не стане центром туризму та розваг з різними атракціонами та курортами.

Якщо Флорида славиться такими містами, як Маямі, Орландо та Тампа, то в Леоніді також будуть виконані деякі великі міські центри, кожен зі своїм унікальним характером та особливостями, наприклад, місто Вайс-Сіті.

 
Хмарочоси Vice City в GTA 6
 

Флорида — це багатокультурний штат з великою кількістю латиноамериканського населення, що також відображено в Леоніді, представляючи різноманіття культур і етнічних груп.

 
Афро-гангстери в GTA 6
 

Ну, і куди без злочинності? Відома в Флориді проблема з трафіком заборонених речовин та організованим злочином обов'язково знайде відображення і в Леоніді, підкреслюючи темні сторони міського життя.
 

Вайс-Сіті — Маямі (Vice City — Miami)



Нічне місто Vice City в GTA 6
 

Архітектура Вайс-Сіті відображає стиль арт-деко, характерний для історичного району Арт-Деко в Маямі. Будівлі обох міст відрізняються яскравими кольорами, неоновими вивісками та унікальними геометричними формами.

Нічне життя Вайс-Сіті з його клубами, барами та ресторанами відображає бурхливе нічне життя Маямі. Адже вони відомі своєю енергією, музикою, культурою та вечірками до ранку. У обох містах велику роль відіграє економіка, пов'язана з туризмом і розвагами, а також темна сторона у вигляді організованої злочинності та торгівлі забороненим.


Люксове життя в GTA 6


Маямі відоме своєю культурною різноманітністю, особливо латиноамериканськими та карибськими спільнотами, що також відображено в Вайс-Сіті. Як в Маямі, так і в Вайс-Сіті велика увага приділяється автомобільному транспорту, мережам автомагістралей та мостам, які з'єднують різні частини міста.

 

Вайс-Біч — Маямі-Біч (Vice Beach — Miami Beach)


Тут можна провести паралелі між умисно вигаданим Вайс-Біч та реальним Маямі-Біч, які відомі своїми мальовничими пляжами з білим піском і яскраво-блакитною водою. Пляжна культура є ключовою частиною способу життя, приваблюючи туристів і місцевих мешканців для засмагання, купання та занять водними видами спорту.

 
Vice Beach пляж в GTA 6
 

Маямі-Біч — це популярне туристичне напрямок з численними готелями, ресторанами, нічними клубами та магазинами. Вайс-Біч в грі також зображений як місце з бурхливим нічним життям та різноманітними розвагами, підкреслюючи атмосферу безтурботності та веселощів.

Багато людей на пляжі в GTA 6

 
 
Як і Маямі-Біч, Вайс-Біч оточений іншими районами та визначними місцями, що робить його частиною великої міської інфраструктури з різноманітними культурними та соціальними особливостями.

 

Порт Вайс-Сіті (Vice City Port)



Портова частина Vice City в GTA 6

 
Порт Маямі є одним з найбільших і найактивніших у Сполучених Штатах, служить важливим центром для міжнародної торгівлі та круїзних лайнерів. Віртуальний порт Порт Вайс-Сіті також безсумнівно стане великим економічним вузлом з живою діяльністю.

Враховуючи кримінальну тематику GTA, порт Порт Вайс-Сіті може служити місцем для різноманітної нелегальної діяльності, включаючи контрабанду та інші сумнівні угоди.

 

Вейнін Сендс — Санні Айлз (Waning Sands — Sunny Isles)



Як і Санні Айлз, Вейнін Сендс є прибережним районом, що характеризується своїми пляжами, пляжною культурою та розвагами біля води. Санні Айлз відомий розкішними житловими комплексами та готелями. Вейнін Сендс в грі зображений як район із висококласними житловими будівлями, елітними готелями та приватними віллами.

 
Напис VICE CITY в GTA 6

 
В Санні Айлз є різноманітні магазини, ресторани та розважальні заклади, і подібна інфраструктура також безсумнівно буде присутня в Вейнін Сендс, підкреслюючи його статус.

Враховуючи загальну тематику GTA, Вейнін Сендс може відображати більш драматичну та ексцентричну версію Санні Айлз, з елементами злочинної діяльності, нічного життя та унікальними персонажами, додаючи до гри додатковий шар дослідження.

 

Інші райони та місця, показані у трейлері

 
Болота та озера GTA 6

 
  • Гамлет (Hamlet);
  • Сток'ярд (Stockyard);
  • Порт Геллхорн — Суміш Панама-Сіті та інших міст панхендла (Port Gellhorn — Суміш Панами-Сіті та інших міст панхендла);
  • Округ Вайс-Дейл — Округ Майамі-Дейд (Vice-Dale County — Miami-Dade County);
  • Округ Келлі — Округ Лі (Kelly County — Lee County);
  • Округ Леонард — Округ Броуард (Leonard County — Broward County);
  • Міжнародний аеропорт Вайс-Сіті — Міжнародний аеропорт Маямі (Vice City International Airport — Miami International Airport);
  • Нічний клуб «Club Space»;
  • Готель з видом на океан (Ocean View Hotel);
  • Готель Бордвок (Boardwalk Hotel);
  • Готель «Нептун» (Hotel Neptune);
  • Готель «Діксон» (Hotel Dixon);
  • Стрип-клуб Jack of Hearts (пародія на стрип-клуб King of Diamonds в Маямі) Jack of Hearts Strip Club (пародія на стрип-клуб King of Diamonds в Маямі);
  • Se Habla Espanol «What's cooking»;
  • Закусочна Peewees.
 

Попередня карта GTA 6



Попередня карта Grand Theft Auto 6, зібрана користувачами мережі, представляє собою острів, обмитий синьо-зеленими водами, з різноманітним ландшафтом та численними міськими районами. У центральній частині його розташоване велике озеро з зеленими зонами, що може стати місцем відпочинку та розваг. На півночі карти є більш відкриті території з меншою густотою будівель, що вказує на наявність ферм або заповідних зон. На південному заході розташовані піщані пляжі та невеликі острови. Дороги та мости забезпечують доступ до всіх частин острова, тоді як віддалені райони можуть бути доступні тільки повітрям чи водою, додаючи різноманіття для дослідження.

 
Ігрова карта GTA 6
 

На даний момент це все, що ми знаємо про місцевість, карту та місто Вайс-Сіті в Grand Theft Auto 6. До релізу гри, який відбудеться в 2025 році, нам безперечно доведеться побачити ще кілька трейлерів та отримати іншу інформацію про гру, і тому ми обов'язково будемо оновлювати інформацію та тримати її в актуальному стані!

Слідкуйте за новинами на GTAGamer.org!
Теги:
Поділись матеріалом в соц.мережах
та став лайк, якщо сподобалось!
Ще ніхто не залишив свій коментар. Будьте першим!
avatar Вход Регистрация