Назад » » 2023 » Грудень » 1

Офіційний трейлер GTA 6 вийде 5 грудня

Компанія Rockstar Games ощасливила своїх прихильників величезним анонсом – трейлер до очікуваної гри GTA 6 буде представлений у вівторок, 5 грудня 2023!

Офіційний трейлер GTA 6 вийде 5 грудня 2023

 
Загадковість навколо GTA 6 тривала протягом багатьох років, тож очікується, що трейлер розкриє деякі ключові аспекти нової гри та подарує уяві геймерів шалений відрив.

Ще з часу виходу GTA 5, яка побила всі рекорди продажу, фанати з нетерпінням чекали на наступне велике втілення серії. І ось, нарешті, вони отримають перший погляд на те, що компанія Rockstar розробляла вже більше 10 років.

Сам анонс трейлера став несподіваним подарунком для гравців перед Різдвом. Соціальні мережі буквально вибухнули від збудження, і розмови про можливості гри, її сюжет і геймплей не залишають у спокої нікого з величезної спільноти фанатів серії ігор Grand Theft Auto.

Загальний антураж довкола анонсу говорить про те, що GTA 6 може стати найочікуванішою грою 2023-2024 років. Рок-зірка в ігровій індустрії, компанія Rockstar Games, явно не перестає дивувати та захоплювати своїх фанатів. Подивимося, які сюрпризи приховані у трейлері та що нас чекає в найближчому майбутньому у світі геймінгу.
 

В свою чергу, ми підготували для вас якісні 4K шпалери для робочого столу, з яскравим фоном анонсу трейлера GTA 6.
 
Трейлер GTA 6 шпалери 4k

(Щоб завантажити зображення в повному розмірі, відкрийте його в новій вкладці та потім збережіть на свій пристрій)
Теги:
Поділись матеріалом в соц.мережах
та став лайк, якщо сподобалось!
user avatar
1 V I P
Ооо biggrin biggrin biggrin
avatar Вход Регистрация